Rullegardiner

Rullegardiner er den ideelle løsning til din indretning, hvis du går efter et stramt og moderne udtryk i dit hjem.

Dette klassiske og meget funktionelle produkt oplever til stadighed at være med på alle boligtrends med struktur og farver

Vågner du, når solen skinner ind af vinduet om morgenen? Eller har du brug for at skærme for lyset, når du skal se film i fjernsynet? 

Vi har et udvalg af både mørke og lyse mørklægningsgardiner samt stoffer med unikke mønstre, så du kan finde netop det gardin, der matcher looket i dit hjem. 

Har du overvejet et rullegardin med motor, men tøvet ved tanken om de mulige støjgener? Faber rullegardiner har en særlig støjsvag betjening samt en optimal bremseevne, så selv store gardiner bliver i den position, du ønsker.

– Kontakt os for en live demo i vores showroom

Rullegardiner til børneværelset, med alderssvarende motiver og designs, eller måske mørke eksklusive toner med matte tekstiler og trækanter – kun fantasien sætter grænsen

Se herunder nogle af de mange variations muligheder vi tilbyder på det klassiske rullegardin 

206

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.