Multishade – Enkel løsning med flere behov

Gardinet er med til at skabe ro og harmoni til hjemmet, og er velegnet til de fleste rum.

Når gardinet trækkes helt op, vil der være fuld udsyn med masser af lys. Skal lyset brydes, trækkes gardinet helt ned, og er derved helt lukket.

Med en lille fiks betjening vil der være mulighed for at regulere mængden af sollys. 

Teknikken bag Faber Multishade er enkel. Gardinet består af to lag tekstil med transparente striber. Forskydes de to lag tekstil, lukkes lyset helt ude, men samles de, vil gardinet have transparente striber, som tillader lysindfald.

Faber Multishade fås med striber i forskellige bredder og kan derfor anvendes i vinduer med forskellige størrelser.

Faber Multishade kan monteres på monteringsprofil, hvilket er med til at vise enkeltheden i selve gardinet.

Ønskes der med frontprofil eller kassette, kan dette være med til at give ro i vinduet, da de kan rumme hele gardinet, når gardinet er trukket helt op. Derudover beskyttes gardinet mod støv og snavs.

Faber Multishade kan derudover afsluttes med en underliste i samme farve som frontprofilen eller kassetten, som samtidig kan bruges som en udsmykning af gardinet. Her vælges enten den lukkede eller standard underlisten. 

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.