Lamelgardiner - Æstetisk og fleksibelt

Lamelgardiner er blevet mere og mere populære, og i dag kan du finde et væld af kollektioner, der ejer hvert sit udtryk. Find det lamelgardin, der matcher rum og omgivelser – så kan du nyde en indretning, der tilgodeser selv de små detaljer.

Lamelgardiner er en ideel og moderne løsning i hjem, på kontorer og i butikslokaler med store vinduespartier. Du kan også vælge lameller til dine mindre vinduer.

Uanset størrelsen får du en gardintype med yderst fleksibel justering af lys og indkig,

Lamelgardiner bliver leveret og skræddersyet på mål. Vælg mellem lameller i bredderne 63 mm, 89 mm, 127 mm eller 250 mm, alt efter hvilken stil der passer bedst til dine behov.

Det er også muligt at mixe med forskellige farver, for at give gardinet kontrast. Ønskes et mere eksklusivt look, kan der vælges metalkæder som betjening og bundkæde. 

Lamelgardiner kan laves til vinduer næsten uanset facon, om det er skrå eller buede vinduespartier.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.