Duette® – Det miljørigtige gardin

Duette® gardiner er sat sammen af to lag, der har en isolerende luftlomme mellem lagene. Ydersiden af gardinet afviser kulden, mens gardinets inderside holder på varmen.

Dit Duette® gardin holder varmen om vinteren og beskytter også mod træk.

så er Faber SmartCord®  løsningen, da betjenings-snorerne altid har samme længde, uanset om gardinet er trukket op eller ned – Dette sker ved hjælp af et pumpesystem.

Sammensætte designs efter behov f.eks. mørklægning med transparent stof, insektnet med transparent stof, eller flotte designs med ensfarvet stof
– Mulighederne er mange. 

Vinduerne i vores hjem er den største kilde til boligens varmetab. Med Duette® gardiner kan du effektivt holde på varmen. Duette® gardiner er sat sammen af to lag, der har en isolerende luftlomme mellem lagene. Ydersiden af gardinet afviser kulden, mens gardinets inderside holder på varmen.

Dit Duette® gardin holder varmen om vinteren og beskytter også mod træk. Tests udført af laboratoriet Fraunhofer IBP i Tyskland viser, at Duette® gardiner kan reducere varmetabet fra dine vinduer med helt op til 46 procent, hvilket giver en mærkbar besparelse på din varmeregning. Om sommeren giver gardinerne mulighed for at skærme for sol og varme og holde rummene kølige. Gardinet holder således op til 78 procent af solvarmen ude i sommermånederne og efterlader rummene svale og behagelige. Dermed er Duette® gardiner den ideelle kombination, når du ønsker smukke gardiner med funktionelle fordele.

Gardinet er både rart om vinteren, hvor du har lettere ved at varme rummene op, og i foråret og efteråret, hvor temperaturen kan svinge meget. Dit Duette® plissegardin er med til at sikre en jævn temperatur, hvilket er godt for indeklimaet, da radiatorerne ellers kan danne fugt, når de arbejder ujævnt.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.